Agenda Het Utrechts Archief Het Utrechts Archief

Workshop Kinderatelier

In de meivakantie is er genoeg te doen bij Het Utrechts Archief! Doe jij ook mee aan onze gezellige tekenworkshop in het Kinderanilier? Iedereen tussen de 6 en 12 jaar is welkom. 

Tekenworkshop
In de tekenworkshop leren kinderen onder begeleiding van professionele kunstenaars alles over tekenen en schilderen met inkt, aquarelverf, pastelkrijt en natuurlijk potlood. Ook kijken we samen naar het tekenen in perspectief en leggen we uit hoe je een panorama maakt. In de lessen staat het plezier in het tekenen voorop. Elk kind gaat met een mooie zelfgemaakte tekening of schilderij naar huis.

Over de begeleiders
Erna Fliek heeft na de Wackers academie diverse prijzen en nominaties op haar naam staan, veelal met olieverfschilderijen in een realistische stijl. Margo de Jong heeft na haar opleiding aan de Kunstacademie en het halen van haar eerste graad lesbevoegdheid al jaren een eigen Kunstschool in Bilthoven en geeft twee dagen per week les op een middelbare school.

De plekken zijn beperkt dus reserveer snel je plek. De workshop is alleen bedoeld voor kinderen. Afrekenen kan aan de kassa.

 

Kinderen aan het tekenen in het Kinderatelier
Kinderen aan de slag tijdens de tekenworkshop in het Kinderatelier 

Praktische info

Hamburgerstraat 28
26 april 2017 14:00 - 16:00
Beschikbare plekken
Geen plaatsbewijzen meer voor deze datum
€ 3,-
 Aanmelding gesloten