Agenda Het Utrechts Archief Het Utrechts Archief

Kerstmarkt - Kerstposters maken

Wat is er nou leuker dan iemand een zelfgemaakt kerstcadeau geven? Tijdens de kerstmarkt bij het Utrechts Archief op 17 december kun je je eigen kerstposter ontwerpen en drukken onder leiding van ontwerper Joost Gijzel. Ook in de posterfabriek kun je aan de slag met print, letterdozen, stempels en nog veel meer om de mooiste poster te maken. Of je kunt natuurlijk je eigen kerstkaart maken!


Programma

Alle activiteiten zijn gratis, maar kom wel op tijd. Voor de workshops zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  • Workshop Joost Gijzel. Ontwerp en druk je eigen poster met Utrechtse vormgever Joost Gijzel. Je mag met verschillende druktechnieken aan de slag en je gebruikt alle elementen waarmee een goede poster wordt opgebouwd. Tijden en locatie: 13:00-16:00 uur, in het educatorium. Leeftijd vanaf 6 jaar.

  • Posterfabriek thema Kerst! Wil je iemand verrassen met een origineel kerstcadeau? Maak dan vanmiddag je eigen poster! In onze posterfabriek kun je aan de slag met print, letterdozen, stempels en nog veel meer. Tijden en locatie: 13:00-14:30 en 15:00-16:30 uur, in het atelier. Leeftijd vanaf 6 jaar.

Kerstmarkt

Elk jaar geven we onze bezoeker de mogelijkheid om voor een zacht prijsje mooie reproducties van Utrechtse prenten en foto’s aan te schaffen. Snuffel ook eens tussen de vele boeken op de boekenmarkt voor jouw unieke kerstcadeau. Deze markt is van 12:30-17:00 uur.

Praktische info

Hamburgerstraat 28
17 december 2017 13:00 - 17:00
€ 3,- per workshop
 

Powered by iCagenda