Voor een vergadering of bijeenkomst op een unieke locatie bent u bij Het Utrechts Archief aan het goede adres. Op een steenworp afstand van de Domtoren en midden in het centrum van Utrecht vindt u Het Utrechts Archief op een unieke en sfeervolle locatie. Het monumentale pand is gelegen aan een prachtig, lommerrijk plein. In de verschillende ruimtes ziet u de resten van de oude Benedictijner Paulusabdij uit 1050 nog terug.

 

Auditorium

In deze zaal zijn de oude muren en een spitsboog van de Paulusabdij nog zichtbaar. De zaal is geschikt voor bijeenkomsten zoals symposia, lezingen, concerten, (film)voorstellingen, feesten en diners. De zaal biedt ruimte voor maximaal 100 personen. Het Auditorium beschikt over een eigen regiekamer en een hightech geluidssysteem. Er zijn grote projecties, audiovisuele producties en professionele belichting mogelijk. De kosten van het Auditorium binnen bedrijfstijd zijn € 600,00 per dagdeel. In het weekend gelden hogere tarieven, neem hiervoor contact op.

Educatorium

Deze ruimte biedt plaats tot maximaal 45 personen (in theateropstelling) en is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en workshops. De kosten van het Educatorium binnen bedrijfstijd zijn € 430,00 per dagdeel. In het weekend gelden hogere tarieven, hiervoor kunt u het beste contact opnemen. 

Hal

De centrale hal met zijn monumentale trap biedt een sfeervolle plek om uw gasten te ontvangen. Door de ligging is deze ook uitermate geschikt voor pauzemomenten en borrels. De centrale hal kan worden gebruikt voor de catering, buiten de openingstijden van het publiekscentrum. De hal kunt u kosteloos huren samen met een van onze andere zalen.

 

Faciliteiten & catering

De zalen zijn voorzien van WiFi, microfoons, beamers, laptops en flip-overs. U kunt uw zaal ook boeken met catering; van een kopje koffie met een Domtorentje tot een volledige lunch. Wij werken met een professionele cateraar. We kijken graag samen met u naar uw wensen.

Voorwaarden

De kosten zijn exclusief 21% BTW en € 7,50 administratiekosten. U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot één maand voor datum van de reservering. Bij annulering tussen één maand en 10 kalenderdagen brengen wij 20% van de zaalhuur aan u in rekening. Bij annulering korter dan 10 kalenderdagen zijn wij genoodzaakt 100% in rekening te brengen.

 

Contact avatar

Wilt u een zaal reserveren?

Neem contact op met Angelique van Lunteren.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 030 - 286 66 36