Forum Het Utrechts Archief Het Utrechts Archief

Forum

Heeft u een vraag? Op ons forum delen gasten kennis en ervaring met elkaar. Ook geven onze medewerkers uit de studiezaal binnen een dag antwoord uw vraag. Zo helpen we elkaar samen verder.

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we u vragen de gebruiksregels van het forum goed door te lezen. 

Forum van het Utrechts Archief

  1. Wim den Hartog
  2. Overige vragen
  3. maandag, 28 augustus 2017
Zoals bij vele sites zoal wieiswie kun je eenvoudig eventuele fouten in de database doorgeven. Hier kan dta helaas niet dus ik bewandel maar deze weg.
Ik was op zoek naar de geboorteakte van Cornelis Woudenberg, geboren 14-9-1820 te Utrecht. Via het zoeken op personen kreeg ik geen resultaat. Wel het overlijden van deze persoon op 9-6-1822 te Utrecht kwam in beeld. Wat blijkt volgens jullie gegevens zou de vader Christiaan Hes zijn is dus is ddeze persoon onder die naam te vinden. Christiaan Hes was echter getuige bij de aangifte die door de vader Rijnerus Woudenberg is gedaan. Ik verzoek u deze vergissing te herstellen.
Wim den Hartig
Reacties (1)
Dienstverlening Geaccepteerde antwoord
Hartelijk dank voor uw foutmelding. We kijken dit na in het originele stuk. Hierbij volgen we altijd wat er in de originele akte staat, ook als de ambtenaar destijds misschien een fout heeft gemaakt.
Indien de gegevens in het origineel en op de website niet overeen komen, worden de gegevens gecorrigeerd op http://www.hetutrechtsarchief.nl en http://www.wiewaswie.nl.
Hier kan enige tijd mee gemoeid zijn. U ontvangt van deze correctie geen apart bericht.

Met vriendelijke groet,

Joyce Pennings
Vakspecialist indicering van Het Utrechts Archief
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige vragen
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Gast
Uw antwoord
U mag enquêtes opnemen in uw bericht. De enquête verschijnt dan in uw bericht.
Opties voor stemmen
Captcha
Om de website te beschermen voor bots en andere ongeoorloofde scripts, vragen we u de captcha code in te vullen voor u uw vraag stelt.