Agenda Het Utrechts Archief Het Utrechts Archief

Familiegeschiedenis in de buurt

Het CBG strijkt met deze vijfde editie van het evenement Familiegeschiedenis in de buurt neer bij Het Utrechts Archief. Op zaterdag 16 februari tijdens een middagvullend programma worden bezoekers meegenomen in de wereld van stamboomonderzoek en regionale geschiedenis. Er zijn lezingen, workshops en rondleidingen. Het belooft een middag boordevol familiegeschiedenis te worden.

>>> dit evenement is uitverkocht!

Het CBG trekt het land in om mensen te inspireren hun eigen familiegeschiedenis te onderzoeken en genealogen een ontmoetingsplek te bieden. Samen met archieven door het hele land organiseert het CBG middagen waarbij familiegeschiedenis en regionale geschiedenis centraal staat. Op zaterdag 16 februari is het evenement ‘Familiegeschiedenis in de buurt’ bij Het Utrechts Archief. 

Het belooft een middag boordevol familiegeschiedenis te worden. We vertellen je onder andere alles over nieuwe online gepubliceerde databases die interessant zijn voor genealogen, zoals de personeelsleden van de spoorwegen. Vrienden van het CBG en Het Utrechts Archief kunnen gratis deelnemen aan het programma met 1 introducé. Andere geïnteresseerden betalen € 5,-. Gezien de beperkte ruimte (100 plekken) is aanmelden verplicht.

Locatie: Het Utrechts Archief (Hamburgerstraat 28, 3512 NS Utrecht)
Datum en tijd: Zaterdag 16 februari, 13.00-17.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)

 

Praktische info

Hamburgerstraat 28, Utrecht
16 februari 2019 13:00 - 17:00