Zowel de Studiezaal als de Expo zijn rolstoeltoegankelijk. Er zijn liften aanwezig. 

EXPO
Komt u naar de Expo en kunt u geen trappen beklimmen of maakt u gebruik van een rolstoel? Neemt u voorafgaande aan uw bezoek contact met ons op zodat we weten wanneer u komt.  Wij zorgen er voor dat u wordt opgevangen bij de rolstoellift door één van onze medewerkers. Onze medewerker assisteert u bij het gebruik van de rolstoellift. U vindt de rolstoellift aan de Korte Nieuwstraat 14, bij de ingang van het Court Hotel City Centre. In het gebouw kunt u gebruik maken van de personenlift. Het (invaliden)toilet bevindt zich op de kelderverdieping waar ook de tentoonstellingszalen zijn. Het is in overleg mogelijk een bezoek te brengen met een blindengeleide- of hulphond.  

STUDIEZAAL 
Onze studiezaal op de Alexander Numankade 199 is grotendeels toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Er is een rolstoeloprit naar de ingang, de studiezaal bevindt zich op de beganegrond en in het gebouw kunt u zelfstandig de ruimtes bezoeken. Het onderzoek doen via onze studiezaalwebsite en in de archieven is nog niet voldoende toegankelijk. Daarom helpen onze medewerkers u graag tijdens uw bezoek. Het (invaliden)toilet bevindt zich direct na binnenkomst rechts. Het is ook mogelijk een bezoek te brengen met een blindengeleide- of hulphond.  

Heeft u behoefte aan assistentie tijdens uw bezoek of wilt u graag meer weten over de toegankelijheid van de locaties? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij helpen u graag verder.