Forum Het Utrechts Archief Het Utrechts Archief

Forum

Heeft u een vraag? Op ons forum delen gasten kennis en ervaring met elkaar. Ook geven onze medewerkers uit de studiezaal binnen een dag antwoord uw vraag. Zo helpen we elkaar samen verder.

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we u vragen de gebruiksregels van het forum goed door te lezen. 

Forum van het Utrechts Archief

  1. Susan van Regteren
  2. Bouwtekeningen
  3. zondag, 14 januari 2018
Hallo,

Wij zijn op zoek naar de bouwtekening van ons huis. wij willen de badkamer verbouwen en zijn opzoek naar de plaatsen van de standleidingen etc. Nu kunnen wij de bouwtekening online niet vinden. Kunt u ons vertellen hoe wij hier aan kunnen komen? Het gaat om de Ouderoord 451 ( kadastraal geregistreerd onder oudenoord 91 bis te utrecht.

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

Susan van Regteren
Reacties (1)
Otto Vervaart Geaccepteerde antwoord
Geachte mevrouw Van Regteren,

via de pagina Onderzoek van onze website kunt u kiezen voor het rechtstreeks zoeken naar bouwdossiers en bouwtekeningen. Een zoekactie voor Oudenoord 451 levert inderdaad niets op, maar een zoekactie voor Oudenoord 91 wel. Denkelijk zijn de bouwtekeningen per huizenblok gemaakt en ook geïnventariseerd. Dossier 5840-1 uit 1980 betreft onder andere de nrs. 7-217. Dossier 8198 uit 1941 betreft de toenmalige nrs. 51-101 bis A, hier is zeker het oude huisnummer gebruikt. In een beperkt aantal gevallen kunnen wij bouwtekeningen online tonen. Vanwege auteursrechten zijn ze meestal alleen in onze studiezaal digitaal in te zien.

Succes met uw verbouwing!

Met vriendelijke groet,

Otto Vervaart, Het Utrecht Archief
  1. meer dan een maand geleden
  2. Bouwtekeningen
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Gast
Uw antwoord
U mag enquêtes opnemen in uw bericht. De enquête verschijnt dan in uw bericht.
Opties voor stemmen
Captcha
Om de website te beschermen voor bots en andere ongeoorloofde scripts, vragen we u de captcha code in te vullen voor u uw vraag stelt.