Forum Het Utrechts Archief Het Utrechts Archief

Forum

Heeft u een vraag? Op ons forum delen gasten kennis en ervaring met elkaar. Ook geven onze medewerkers uit de studiezaal binnen een dag antwoord uw vraag. Zo helpen we elkaar samen verder.

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we u vragen de gebruiksregels van het forum goed door te lezen. 

Forum van het Utrechts Archief

  1. Vve Duif
  2. Bouwtekeningen
  3. woensdag, 08 mei 2019
Goedemiddag, ik zou graag de tekeningen van nr. 4007; 2732 , 1935 willen opvragen. Ik zie dat het niet mogelijk is ze digitaal in te zien, dus kom ik graag langs op de A. Numankade. Hoe kan ik de stukken reserveren? Of is dat niet nodig?
Reacties (1)
Hannah Jansen Geaccepteerde antwoord
Geachte dames en heren,

oude bouwtekeningen kunnen wij wel tonen op onze website, maar vanwege auteursrechten kan dit niet met moderne bouwtekeningen. U kunt een gedigitaliseerde bouwtekening niet online reserveren. Op de pagina van onze website over bouwtekeningen en bouwdossiers leggen we de gang van zaken verder. U kunt bouwtekeningen bij ons bekijken in de studiezaal aan de Alexander Numankade tijdens kantooruren op werkdagen van dinsdag tot en met vrijdag, en ook op donderdagavond. Op de studiezaal kunt u een tekeningen laten uitprinten.

Met vriendelijke groet,

Otto Vervaart, Het Utrechts Archief
  1. meer dan een maand geleden
  2. Bouwtekeningen
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Gast
Uw antwoord
U mag enquêtes opnemen in uw bericht. De enquête verschijnt dan in uw bericht.
Opties voor stemmen
Captcha
Om de website te beschermen voor bots en andere ongeoorloofde scripts, vragen we u de captcha code in te vullen voor u uw vraag stelt.