De pilot die we de afgelopen maanden draaiden om via een digitaal aanvraagformulier archiefstukken te reserveren, heeft positief uitgepakt. Vanaf november bieden we onze online bezoekers definitief een eenduidige manier om vanuit huis archiefstukken aan te vragen. Wilt u voor uw onderzoek een origineel archiefstuk inzien? U kunt met ons digitale aanvraagformulier meteen een reservering maken.  

Vanaf begin november werken we op een nieuwe manier met het digitaal aanvragen van archiefstukken: niet langer vanuit het archiefstuk zelf, maar via een reserveringsformulier op de website. 

Hoe werkt het?
Een reservering maken is heel eenvoudig. Wanneer u één of meer inventarisnummers wilt reserveren, klikt u rechts onderin de pagina op “Archiefstuk reserveren”. In ons stappenplan leggen we duidelijk uit hoe het verder werkt. 

icoontje popup

 

Feedback?
We zijn benieuwd naar u vindt van deze manier van digitaal aanvragen! Ziet u ruimte voor verbetering? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..