Tot 1 februari 2019 kunt u een aantal archieven niet inzien in onze studiezaal aan de Alexander Numankade. Ook is het tijdens de verhuizing niet mogelijk om deze archieven te laten digitaliseren. Omdat de maximale capaciteit in onze depots is bereikt, wordt namelijk een aantal archieven verplaatst naar de depots van het Gelders Archief (Arnhem).

Om de overlast van deze verhuizing zo veel mogelijk te beperken, worden alleen de minst aangevraagde archieven overgeplaatst. Bekijk deze lijst als u wilt weten om welke archieven het gaat.

Aanvragen en raadplegen

Na de verhuizing – vanaf 1 februari 2019 – kunt u deze archieven weer aanvragen en raadplegen. U kunt de stukken dan nog steeds in onze studiezaal inzien. Wel gaat het dan anders dan u van ons gewend bent, omdat we de stukken voor u uit Arnhem moeten halen. Na uw aanvraag liggen de stukken dan binnen maximaal 5 werkdagen voor u klaar in de studiezaal van Het Utrechts Archief. U kunt deze stukken niet inzien bij het Gelders Archief. 

Vragen?

Heeft u vragen over de verhuizing of de procedure? Neem dan contact op met onze collega’s van team Dienstverlening: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.