Activiteiten Het Utrechts Archief Het Utrechts Archief

Beginnersdag genealogie

Hoe begin je met voorouderonderzoek? De Nederlandse Genealogische Vereniging organiseert zaterdag 9 november een beginnersdag in Bunnik. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de NGV. 

Beginnen met voorouderonderzoek
Het programma omvat de introductie in de genealogie door een ervaren genealoog die op jonge leeftijd startte en graag zijn kennis en ervaringen deelt met beginners. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan de meest gebruikte computer programma’s door twee door de wol geverfde deskundigen. Er wordt ook een lunch aangeboden. 

Aanmelden? 
Voor vragen en aanmeldingen kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 030-2205749. Geef bij uw aanmelding op als u geen gebruik wilt maken van de broodjeslunch. U ontvangt na aanmelding een bevestiging met het programma.

Locatie: informatiecentrum NGV, Kosterijland 3 in Bunnik. 
Datum: zaterdag 9 november 11:00 tot 15:00 uur. 

Over de NGV
De Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) is een landelijke vereniging. Uitsluitend vrijwilligers zijn daarin rondom genealogie oftewel stamboomonderzoek actief. In de bijna 75 jarige bestaan is in de vereniging veel informatie en ook unieke documentatie verzameld. Deze kennis is gebundeld in het Informatiecentrum van de NGV in Bunnik. Met de activiteit en de vrijwilligers is de NGV in staat haar leden (en mensen die dat willen worden) ondersteuning te bieden bij hun onderzoek. Leden ontvangen het verenigingsblad met informatie en hebben toegang tot de website. Afdelingen organiseren bijeenkomsten en excursies, en worden, afhankelijk van de behoefte, activiteiten verzorgd. Zoals een computermiddag, spreekuren, cursussen, lezingen en dergelijke.

Praktische info

Kosterijland 3, Bunnik
9 november 2019 11:00 - 15:00
gratis