Onze studiezaal is gesloten t/m 25 mei. We vragen u zoveel mogelijk gebruik te maken van onze digitale dienstverlening.

Chat met ons
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, breiden wij onze chatmogelijkheden uit. U kunt ons de komende tijd online een vraag stellen van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 - 16:30 uur en op de donderdagavond zelfs tot 20:30 uur. Ook zijn we per e-mail te bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch zijn we niet te bereiken. 

Archiefstukken reserveren
Het is t/m 25 mei niet mogelijk om archiefstukken te reserveren en in te zien op de studiezaal. Het aanvraagformulier staat tijdelijk uit. Heeft u toch een dringend verzoek om iets in te zien, dan horen wij dat graag via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We gaan dan voor u na wat de mogelijkheden zijn.

Scanning on demand
De aanvragen voor het maken van scans van archiefstukken kunnen wij momenteel niet verwerken. De mogelijkheid is daarom uitgezet. Heeft u toch een dringend verzoek om te scannen, dan horen wij dat graag via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We gaan dan voor u na wat de mogelijkheden zijn.

Verzoek tot openbaarheid archief
Heeft u dringend een niet-openbaar document nodig? Neem dan contact met ons op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We beoordelen de verzoeken en gaan vervolgens na wat de mogelijkheden zijn. Niet dringende verzoeken tot inzage van beperkt openbaar archief kunnen wij op dit moment niet in behandeling nemen.

De maatregelen gelden tot en met 28 april 2020. Bekijk alle maatregelen op de site van de Rijksoverheid