Chat of mail met ons

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u ons online een vraag stellen op woensdag en vrijdag tussen 9.30 - 16.30 uur. Ook zijn we per e-mail goed te bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u een dringend verzoek? Bijvoorbeeld vanwege een juridische procedure? Of door een deadline bij een publicatie? Neem contact met ons op via de mail, wij kijken voor u wat de mogelijkheden zijn.

Archiefstuk digitaliseren

Helaas kampen wij momenteel met een storing bij het scannen op verzoek. Het is daardoor tijdelijk niet mogelijk een nieuw verzoek in te dienen voor digitalisering.

 

Dringende verzoeken of verzoek tot niet-openbaar stuk inzien

Heeft u een dringend verzoek, verzoek om een rechtbankdossier in te zien of heeft u een niet-openbaar document nodig? Neem dan contact met ons op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We beoordelen uw verzoek en gaan vervolgens na wat de mogelijkheden zijn. 

Een bouwtekening nodig?  

U kunt de bouwtekening op dinsdagen (tussen 9.00-17.00 uur) en donderdagen (tussen 9.00-21.00 uur) ophalen op usb-stick (€10,-). Stuur een mail met de link van de bouwtekening naar onze studiezaalmedewerkers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij checken of de juiste bouwtekening aanwezig is en mailen u terug. Bekijk hoe u de juiste bouwtekening vindt.

Spreekuren NGV Utrecht

De spreekuren van de Nederlandse Genealogische Vereniging Utrecht gaan niet door vanwege de maatregelen tegen corona. Heeft u genealogische vragen, dan kunt u die per e-mail stellen aan Yvonne Jansen-Linse en Marijke Lambermont. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zullen uw vragen dan per e-mail proberen te beantwoorden.