Chat of mail met ons

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u ons online een vraag stellen op woensdag en vrijdag tussen 9.30 - 16.30 uur. Ook zijn we per e-mail goed te bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u een dringend verzoek? Bijvoorbeeld vanwege een juridische procedure? Of door een deadline bij een publicatie? Neem contact met ons op via de mail, wij kijken voor u wat de mogelijkheden zijn.

Archiefstuk digitaliseren

Het is mogelijk om een archiefstuk te laten digitaliseren. Een inventarisnummer wordt altijd in zijn geheel gescand: van kaft tot kaft. Kijk hier hoe dit werkt

 Dringende verzoeken of verzoek tot niet-openbaar stuk inzien

Heeft u een dringend verzoek, verzoek om een rechtbankdossier in te zien of heeft u een niet-openbaar document nodig? Neem dan contact met ons op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We beoordelen uw verzoek en gaan vervolgens na wat de mogelijkheden zijn. 

Een bouwtekening nodig?  

U kunt de bouwtekening op dinsdagen (tussen 9.00-17.00 uur) en donderdagen (tussen 9.00-21.00 uur) ophalen op usb-stick (€10,-). Stuur een mail met de link van de bouwtekening naar onze studiezaalmedewerkers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij checken of de juiste bouwtekening aanwezig is en mailen u terug. Bekijk hoe u de juiste bouwtekening vindt.

Spreekuren NGV Utrecht

De spreekuren van de Nederlandse Genealogische Vereniging Utrecht gaan niet door vanwege de maatregelen tegen corona. Heeft u genealogische vragen, dan kunt u die per e-mail stellen aan Yvonne Jansen-Linse en Marijke Lambermont. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zullen uw vragen dan per e-mail proberen te beantwoorden.