Draagt u de Utrechtse geschiedenis een warm hart toe? Als vriend helpt u mee de Utrechtse geschiedenis voor iedereen toegankelijk te maken én geniet u van bijzondere voordelen.

Wilt u vriend worden van Het Utrechts Archief? Stuur een mailtje met uw naam en gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

900 jaar Utrecht 2 juni 2022 76 Paulus van Dorsten

Collectief geheugen van de stad Utrecht

Het Utrechts Archief bouwt enthousiast aan het collectieve geheugen van stad en regio, zodat iedereen in en om Utrecht ervan kan genieten. De vrienden van Het Utrechts Archief maken bijzondere projecten mogelijk die helpen een gezicht te geven aan onze collectie. 

Speciaal voor vrienden organiseren wij activiteiten. U ontvangt uitnodigingen voor openingen van tentoonstellingen en previews van bijzondere aanwinsten. Uiteraard houden we u als vriend goed op de hoogte van het reilen en zeilen van Het Utrechts Archief middels onze digitale nieuwsbrief.

Voor € 35 per jaar bent u vriend van Het Utrechts. Uw bijdrage is fiscaal aftrekbaar omdat Het Utrechts Archief geregistreerd staat als ANBI. Bekijk de fiscale gegevens.  

Bestuur Vriendenstichting

Maarten Timmerman (Awareways / voorzitter), Nadia Doudou (communicatie adviseur) en Arnoud van Mosselveld (kunstenaar).

Beloningsbeleid: geen vergoeding