Helpt u ons door donderdag 2 mei mee te doen aan een kleine gebruikerstest van 10 minuten? Wij willen graag weten hoe gebruikers op onze website zoeken in de filmcollectie. Wat gaat al goed en wat mag anders? Met de resultaten willen we de online presentatie van onze filmcollectie verbeteren.

Op onze website vindt u inmiddels al bijna 400 films over stad en provincie Utrecht. Wij zijn benieuwd naar hoe bezoekers van deze collectie gebruikmaken. De test duurt ongeveer 10 minuten. Uiteraard ontvangt u een (historisch) bedankje!  

De test vindt plaats op donderdag 2 mei tussen 18:00 en 19:30 uur, op locatie Alexander Numankade 199. We vragen u om 2 zoekvragen op onze website uit te voeren en daarbij hardop na te denken. Een observant noteert wat er gebeurt. We filmen de test met een telefoon en nadat we de gegevens hebben verwerkt, vernietigen we de beelden. Doet u mee? Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zoeken maximaal 5 testpersonen.